11 juni '16   -  Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam 25th edition!

 

‘WIJ MOCHTEN HET HAAR VAN DE CATWALKMODELLEN STYLEN!’

 

Wat een eer en wat een creatieve uitdaging: we mochten meewerken aan de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam, hét modeplatform van Nederland! Goldwell is Premium Partner van dit prestigieuze fashionevent en nodigde ons uit om het haar van de modellen te stylen bij een aantal designershows. Zo gaaf om dan ‘onze’ modelen op de catwalk te zien lopen! De Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam is twee keer per jaar en de zomereditie van 2016 was van 7 tot en met 11 juli.


Modeontwerpers uit heel Nederland – zowel gevestigde namen als Spijkers & Spijkers, Tony Cohen en Monique Collignon, als jonge talenten bijvoorbeeld Tess van Zalinge en Anbasja Blanken – presenteerden hier hun collecties. Wat is er nu mooier dan hun high-fashion design te omlijsten met highfashion hair. Als Goldwell stylist zijn we er trots op dat we mochten meewerken aan dit befaamde mode-evenement. Samen met collega’s uit het hele land hebben we het haar van de modellen omgetoverd tot catwalk-waardige kapsels. Een hele uitdaging om in alle hectiek je hoofd erbij te houden en er steeds weer iets moois en perfects van te maken. Dankzij de creativiteit en vakkundigheid van alle teamleden en de topproducten van Goldwell en KMS zijn we daar bijzonder goed in geslaagd. Geweldig om met zo’n super professioneel en enthousiast team samen te werken. We zijn trots dat we dit kunnen bijschrijven op onze ‘done list’ en deel mogen uitmaken van de Goldwell familie! Een geweldige ervaring, die ons weer veel inspiratie heeft gegeven. Benieuwd naar de shows en naar het haar?


Kijk op: www.fashionweek.nl1 mei '16   -   Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam 7 t/m 11 juli 2016

 

‘ONZE KAPSELS GAAN DE CATWALK OP!’

Van 7 tot en met 11 juli is de 25e editie van de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam, hét modeplatform van Nederland. Daar zie je niet alleen de fashion van morgen, maar ook de allernieuwste haarmodetrends. De stylisten van onze salon zijn erbij. Wij mogen de kapsels stylen voor de shows van de modeontwerpers. Goldwell is Premium Partner van dit prestigieuze fashionevent en nodigde ons uit om backstage mee te werken.


Tijdens de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam – die twee keer per jaar plaatsvindt – presenteren modeontwerpers uit de Benelux hun collecties. De crème de la crème van fashiondesign komt hier bijeen. Waar de designers zich concentreren op hun ontwerpen, focust het Goldwell team zich op de kapsels van alle catwalkmodellen. In de hectiek voorafgaand aan de shows komt het aan op vakmanschap. Vandaar dat Goldwell alleen de beste stylisten heeft gevraagd om deel te nemen aan het backstage team. “We hebben geen moment getwijfeld, wat een eer!”
In de komende zomereditie staat jong talent centraal. Tijdens de 18 catwalkshows worden aanstormende ontwerpers, waaronder de 14 beste modestudenten van Nederland, afgewisseld door gevestigde namen als Tony Cohen, Monique Collignon en Liselore Frowijn. “Een indrukwekkende playlist. En een droom van elke kapper om hieraan je naam te verbinden. Onze kapsels gaan de catwalk op – wow!”


Kijk op www.fashionweek.nl

voor het complete programma.


                                                                                                                                                                                                                   (foto - copyright by Goldwell)

Onze Openingstijden

Dinsdag 9 - 18 uur
Woensdag 9 - 18 uur
Donderdag 9 - 18 uur
Vrijdag 9 - 18 uur
Zaterdag 9 - 14 uur

 

Contact

Tel (0598) 612 955