Vandaag geopend tot 18:00

Salon Fifty One | Logo

Stichting Haarwensen

Gratis geknipt voor stichting Haarwensen

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar Salon Fifty One doet het toch. Iedereen die minimaal 30 centimeter haar wil laten afknippen word gratis geknipt. De 30 centimeter haar die de haardonoren af laten knippen zal gedoneerd worden aan Stichting Haarwensen. Zij maken van dit haar pruiken voor kinderen die door een medische behandelingen of alopecia (kaalhoofdigheid) hun eigen haar zijn verloren. Haarwensen voorziet deze kinderen van een pruik, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn.

Het Team van Salon Fifty One, zet zich graag in voor dit goede doel. Door vlechten van minimaal 30 centimeter op te sturen naar Haarwensen proberen zij de moeilijke periode waarin de kinderen zich bevinden iets te verzachten. Wilt u Haarwensen ook helpen, doneer dan uw staart. Wij knippen er kosteloos een nieuw model in. Wil jij graag meedoen en je haar doneren maak dan snel een afspraak, zodat wij samen dit goede doel kunnen steunen.

Over Stichting Haarwensen!

Stichting "Haarwensen" is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerkingen komen voor een haarwerk of pruik.

Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld bestraling of medicijnen. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is stichting Haarwensen opgericht. Zij leveren Gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen.