ELUMEN

VOORDELEN

Elumen is een haarkleuring, die het haar van binnenuit elumineert en zo unieke kleurresultaten creëert.

 

- Intensieve, briljante kleuren

- Uitmuntende glans

- Uitzonderlijke houdbaarheid

- Haar dat er verbazingwekkend gezond uitziet

TECHNOLOGIE

Elumen is een zogenaamde 'fysische' haarkleuring: deze werkt volgens een unieke, natuurkundig proces - geheel zonder oxidanten, met toch spectaculaire en houdbare kleurresultaten.

MAGNET EFFECT

Het Kleurproces van Elumen zet conventionele technologieën in de schaduw en creëert een nieuwe dimensie in intensiteit en houdbaarheid. Dankzij de natuurlijke aantrekkingskracht - het Magnet Effect - dringen de negatief geladen Elumen pigmenten diep in het haar binnen. Hier worden ze stevig aan de positieve ladingen van het haar verankerd. Het resultaat: verbazingwekkend intensieve kleurresultaten met uitzonderlijke houdbaarheid.

REPAIR EFFECT

Meer dan alleen een kleur: het Elumen Repair Effect creëert onberispelijke briljantie en glans. Net als bij een onzuivere diamant, verstrooien de poreuze gedeeltes van het haar het licht. Hierdoor ziet het haar er gestrest en dof uit. Elumen vult de poreuze gedeeltes binnenin het haar op en verbetert de haarstructuur. Hierdoor wordt het licht perfect gereflecteerd.

1. Licht komt in een onzuivere diamant binnen, dan wordt het door de oneffenheden verstrooid. De diamant schittert minder.

2. een loepzuivere diamant reflecteert het licht juist perfect en glans schitterend.

Onze Openingstijden

Dinsdag 9 - 18 uur
Woensdag 9 - 18 uur
Donderdag 9 - 18 uur
Vrijdag 9 - 18 uur
Zaterdag 9 - 14 uur

 

Contact

Tel (0598) 612 955